Sušené švestky bez pecek v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví...
Sušené sladké meruňky v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví i...
Sušené brusinky neslazené cukrem, ale jablečnou šťávou v biokvalitě. Chutnají skvěle samotné, můžou být součástí snídaně a lze je využít i při pečení. Vhodné jako pamlsek i jako...
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výraznou sladkou chutí.
Sušené plátky manga v biokvalitě vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví nebo je můžete přidat do kaše či müsli.
Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u ostatních druhů...
Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výrazně sladkou chutí....
Kód: CXP3000101
10 položek celkem
7 let zkušeností v oboru
V oboru zdravé výživy máme odborné znalosti, kterým můžete důvěřovat.
Důraz na kvalitu
Nabízíme certifikované produkty.
Krátké dodací lhůty
Abyste dostali své objednávky co nejdříve.
Pomáháme podpořit lokální ekonomiku
Nabídka produktů od místních výrobců a farmářů.
Co potřebujete najít?
Doporučujeme
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.