Neohodnoceno
Semínka hořčice žluté 120 g BIO SONNENTOR
Kategorie: | E-shop |
---|
Malí siláci s pěkně ostrou chutí hrají prim hlavně v omáčkách a dipech. Semínka hořčice se v našich zeměpisných šířkách používají i k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. V jihoindické kuchyni se praží, čímž dostane jejich ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari past a kořenících směsí.
Složení: HOŘČICE ŽLUTÁ BIO (Sinapis alba)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 15 minut
doba klíčení: 5-6 dní
substrát udržujte stále vlhký
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací miska
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář