Neohodnoceno

Mungo na klíčení 120 g BIO SONNENTOR

Skladem
Kód: 2010577
Značka: Sonnentor
80 Kč

Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.

Složení: fazole mungo bio (Vigna radiata)

Návod k přípravě:
doba namáčení: 12 hodin
doba klíčení: 4-5 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice

Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola