Špaldoto zeleninové 210 g BIO PROBIO
Zeleninové špaldoto v biokvalitě se skvěle hodí na cesty, dovolené, ale i na doma. Jeho příprava je velice rychlá a snadná.
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|
Základ jídla tvoří špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno a sušená zelenina. Špalda je stará odrůda pšenice, která se vyznačuje lahodnou, lehce oříškovou chutí a výbornou stravitelností. Díky jednoduché přípravě se špaldoto báječně hodí pro chvíle, kdy nestíháte, a přesto chcete sobě i rodině dopřát kvalitní a zdravý pokrm.
Všechny použité suroviny jsou v biokvalitě, špaldoto neobsahuje žádný přidaný cukr a díky absenci živočišných složek je vhodné i pro vegany.
Složení: ŠPALDOVÉ kernotto* (kroupy) 85,7 %, sušená zelenina* v proměnlivém poměru 10,5 % (rajče*, cibule*, mrkev*, petržel kořen*, paprika červená*, paprika zelená*, CELER*), jedlá mořská sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: lepek, celer
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Návod na přípravu: Obsah sáčku (špaldové kroupy) propláchněte v sítku pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, přidejte obsah druhého sáčku (zeleninu a koření), 600 ml vody a 1 lžíci oleje. Přiveďte k varu a vařte bez míchání na mírném ohni pod pokličkou 30 minut. Podávejte teplé, posypané strohaným sýrem.
Země původu: EU / mimo EU
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 439 kJ / 344 kcal | |
---|---|
Tuky: | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 58,0 g |
z toho cukry: | 10,0 g |
Vláknina: | 8,0 g |
Bílkoviny: | 15,0 g |
Sůl: | 3,2 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.