TIP: Vyzkoušejte orientální petrželový salát: velké množství natě (nešetřit!) jemně nasekat a smíchat s několika rajčaty, přidat dresing z citronu, soli a olivového oleje. Neměla by chybět v žádné domácnosti.
Složení: Petržel list*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Země původu: EU
Kde najde využití: pomazánky, jídla z jednoho hrnce, dipy, vejce, dušené maso, ryby, čerstvý sýr, drůbež, grilování, zelenina, luštěniny, brambory, jehněčí maso, těstoviny, rizoto, pečené maso, čatní, dýně / cuketa, zapékání, pesto, pikantní štrúdl, salát, vepřové maso, polévky, rajčata, vegetariánská jídla
Kuchyně: asijská kuchyně, středomořská kuchyně, česká kuchyně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.