Otruby špaldové 400 g BIO
Špaldové otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
| Kategorie: | Obiloviny | 
|---|---|
| EAN: | 8595582419774 | 
Jak špaldové otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty apod. 
Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a  zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení: 100 % špaldové otruby BIO
Alergeny: lepek
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota 1 200 kJ / 287 kcal | |
|---|---|
| Tuky: | 6,4 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,1 g | 
| Sacharidy: | 21,6 g | 
| z toho cukry: | 0,4 g | 
| Vláknina: | 38,1 g | 
| Bílkoviny: | 17,3 g | 
| Sůl: | 0,005 g | 
 ![]()
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
