Otruby pšeničné 400 g BIO PROBIO
Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Jak pšeničné otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení vlákninou, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty a pod.
Kategorie: | Obiloviny |
---|
Naše pšenice je vypěstovaná v ekologickém zemědělství, bez chemie, bez zásáhů do přirozeného ekosystému. Šetříme tak přírodu kolem sebe i naše zdraví. Obiloviny zpracováváme u nás v PROBIO od zrna až po finální výrobek (mouky, krupice, kroupy,..). Naše technologie nám umožňuje odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení: 100 % pšeničné otruby BIO
Alergeny: lepek
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 155 kJ / 278 kcal | |
---|---|
Tuky: | 5,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,69 g |
Sacharidy: | 19,7 g |
z toho cukry: | 4,8 g |
Vláknina: | 40,4 g |
Bílkoviny: | 16,8 g |
Sůl: | 0,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.