Neohodnoceno

Mouka špaldová hladká 1 kg BIO PROBIO

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. 

Skladem
Kód: 6DAE06B610A0B0DBAF88EA607EF3E7D5
63 Kč

Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a  zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé.   Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu,  vodu, ptáky, hmyz....

Složení: ŠPALDOVÁ mouka hladká*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny: lepek

Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Země původu: EU / mimo EU

Použití: Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1 511 kJ / 356 kcal
Tuky: 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 73,0 g
z toho cukry: 0,7 g
Vláknina: 3,5 g
Bílkoviny: 12,0 g
Sůl: 0,01 g

Zebra BIO EU BIO

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola