Použití
Domácí mangová limonáda - Rozmíchejte potřebné množství sirupu ve džbánku s vychlazenou vodou (poměr ředění 1:10), doplňte ledem, několika kousky letního ovoce a ozdobte pár lístky máty. Na zdraví!
Mražená mangová dřeň - Sirup přelejte do nádoby vhodné do mrazničky (do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev) a nechejte přes noc zmrznout. Tohle ledové pokušení budou zbožňovat nejen děti, ale i dospělí.
Horký ovocný nápoj - Sáhněte po našem sirupu a zalijte ho horkou vodou (cca 70 °C) v poměru 1:10. Vznikne vám výborný, akorát sladký nápoj. Sirup můžete také přidat do jakéhokoliv čaje pro dochucení.
Je to na vás - Popusťte uzdu své kulinářské fantazii a využijte sirup při svém nedělním pečení nebo při přípravě míchaných koktejlů pro zahradní párty.
