Kroupy špaldové (kernotto) 500 g BIO PROBIO
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.
Kategorie: | Obiloviny |
---|
Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, otruby, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení: 100 % špaldové kroupy BIO
Alergeny: lepek
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 560 kJ / 370 kcal | |
---|---|
Tuky: | 3,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,42 g |
Sacharidy: | 66,8 g |
z toho cukry: | 3,2 g |
Vláknina: | 8,7 g |
Bílkoviny: | 13,7 g |
Sůl: | 0,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.