Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON
BIO vanilkový cukr s pravou bourbonskou vanilkou slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Kategorie: | Cukry a sladidla |
---|
BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené lusky bourbonské vanilky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.
Složení: Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu.
Země původu: mimo EU
Použití: Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 692 kJ / 398 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 98,9 g |
z toho cukry: | 98,0 g |
Bílkoviny: | 0,1 g |
Sůl: | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.