Neohodnoceno

Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON

BIO vanilkový cukr s pravou bourbonskou vanilkou slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.

Skladem
Kód: 6EB0000101
Značka: Amylon, a.s.
13 Kč
Kategorie: Cukry a sladidla

BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené lusky bourbonské vanilky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.

Složení: Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte v suchu.

Země původu: mimo EU

Použití: Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1 692 kJ / 398 kcal
Tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 98,9 g
z toho cukry: 98,0 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0,01 g

Zebra BIO EU BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola