Černá sůl Kala Namak 150 g
Nerafinovaná sůl s charakteristickou výraznou chutí a vůní po vajíčkách.
Kategorie: | Koření a sůl |
---|
Je vhodná na vaření běžných jídel, často je využívána pro přípravu indických a dalších kořeněných pokrmů. Její pikantní chuť ocení nejen vegani při přípravě "vajíčkové" pomazánky s tofu a kořením kurkuma. V kombinaci s orientálním kořením ji lze použít při přípravě ovocných či zeleninových čatní nebo zeleninových směsí sabdží. Je výborná na dochucení omáček či zeleninových polévek. Černou sůl Kala Namak lze kombinovat s jinou čistou či kořeněnou solí Cereus.
Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.
Obsahu řadu minerálních látek a stopových prvků.
Složení: černá sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1mm
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.