Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL
Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny.
Kategorie: | Japonské potraviny |
---|
Miso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky těmto kostkám.
Miso kostky můžete použít pro přípravu základu na miso polévku nebo z nich umíchat dresing na salát nebo zjemnit rýžové či zeleninové pokrmy.
Složení: Jedlá mořská sůl, rostlinné tuky a oleje* (bambucké máslo*, slunečnicový olej*), francouzské JEČNÉ miso* 19 % (SÓJOVÉ boby*,JEČMEN*, nerafinovaná mořská sůl, pitná voda, fermentační/fermentačné činidlo Aspergillus oryzae), škrob, mrkvový džus*/mrkvová šťáva*, koření*/korenie* (koriandr*/koriander*, pepř*/čierne korenie*, muškátový květ*/kvet*), petržel*/petržlen*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: Lepek, sója
Skladování: Chraňte před vlhkostí, teplem a světlem.
Země původu: EU / Mimo EU
Návod k přípravě: Vložte 1 kostku do 0,5 l vroucí tekutiny (polévky, omáčky, vody s těstovinami, apod).
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 555 kJ / 375 kcal | |
---|---|
Tuky: | 30,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 11,7 g |
Sacharidy: | 19,6 g |
z toho cukry: | 3,2 g |
Vláknina: | 2,7 g |
Bílkoviny: | 4,9 g |
Sůl: | 40,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.